Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Stern is jouw Fiat-dealer van Alkmaar en omgeving

Wij heten je van harte welkom in onze Fiat-vestiging in Alkmaar voor het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands Fiat personenauto of bedrijfswagen. Hier staan onze verkoopadviseurs voor je klaar en ondersteunen we graag in jouw zoektocht naar de ideale auto of Fiat Professional bedrijfswagen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie of schadeherstel. Onze merk-gecertificeerde monteurs werken met originele merk-onderdelen en kennen jouw Fiat (bedrijfswagen) door en door.

Kom langs in onze showroom of plan direct online jouw werkplaatsafspraak. Graag tot snel!

Bij onze Fiat-vestiging in Alkmaar hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Fiat op voorraad in Alkmaar

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Fiat personenauto of bedrijfswagen, bij Fiat-dealer Stern in Alkmaar ben je aan het juiste adres. De grote voorraad aantrekkelijk geprijsde voertuigen zijn met zorg geselecteerd. Voor al jouw vraagstukken rondom om mobiliteit staat ons enthousiaste team paraat.

Fiat onderhoud en service

Hoogwaardige auto’s verdienen het om met zorg te worden onderhouden. Bij Stern ben je daarom van harte welkom om jouw Fiat te voorzien van de nodige onderhoud en reparaties. Denk aan een APK keuring, het laten wisselen van banden en het uitvoeren van klein en groot onderhoud. Plan eenvoudig je werkplaatsafspraak in op onze website.