Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Fiat-dealer van Emmen en omstreken

Een Fiat koop of onderhoud je natuurlijk bij Stern. Je bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Nijbracht 90. Wij hebben een ruim aanbod nieuwe en jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens van Fiat en je profiteert altijd van scherpe acties! Ons team staat voor je klaar en adviseert je graag. Kom langs voor een proefrit of maak een afspraak via onze online werkplaatsplanner.

Bij onze Fiat-vestiging in Emmen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Fiat-dealer Stern in Emmen

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Fiat op voorraad in Emmen

Op zoek naar een nieuwe Fiat personenwagen? Een Fiat bedrijfswagen? Of een goed onderhouden occasion? Bij Stern in Emmen hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Fiat onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Fiat laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar!