Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Jouw Fiat-dealer in Groningen en omstreken

In onze Fiat-vestiging in Groningen vind je een uitgebreide voorraad nieuwe en tweedehands Fiat personenauto’s en bedrijfswagens. Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit in een model naar keuze of kom langs voor advies van één van onze verkoopadviseurs over een personenwagen of een van de Fiat Professional bedrijfswagens. Ook voor onderhoud, reparatie of schadeherstel aan jouw Fiat (bedrijfswagen) kun je bij ons terecht en kun je vertrouwen op onze experts en merk-originele materialen. Maak eenvoudig een werkplaatsafspraak via onze online planner, graag tot snel!

Bij onze Fiat-vestiging in Groningen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Fiat op voorraad in Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwe Fiat? Of een occasion? Als Fiat-dealer in Groningen hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Fiat onderhoud en service

Is je Fiat toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Fiat-vestiging in Groningen. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.