Goede bereikbaarheid
Advies op maat
Moderne en erkende werkplaats

Stern is jouw Fiat-dealer in Hoorn en omstreken

Opzoek naar een nieuwe of tweedehands Fiat personenauto? Bij onze Fiat-dealer in Hoorn heten onze verkoopadviseurs je van harte welkom. Daarnaast staan onze merk-gecertificeerde monteurs voor je klaar voor onderhoud, reparatie of schadeherstel aan jouw Fiat met merk-originele onderdelen. Kom langs in onze showroom of plan alvast jouw werkplaatsafspraak via onze online planner. Graag tot snel!

Bij onze Fiat-vestiging in Hoorn hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Fiat op voorraad in Hoorn

Ben je op zoek naar een nieuwe Fiat? Of een occasion? Als Fiat-dealer in Hoorn hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Fiat onderhoud en service

Is je Fiat toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Fiat vestiging in Hoorn. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.