Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Stern is jouw Fiat-dealer in Wormerveer en omgeving

Bij onze Fiat-vestiging in Wormerveer ben je van harte welkom voor het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands Fiat personenauto. Hier staan onze verkoopadviseurs voor je klaar en helpen we graag in jouw zoektocht naar de auto die echt bij je past. Daarnaast kun je bij ons terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie of schadeherstel. Onze merk-gecertificeerde monteurs werken met originele merk-onderdelen en hebben passie voor het merk.

Kom langs in onze showroom of plan online jouw werkplaatsafspraak. Graag tot snel!

Bij onze Fiat-vestiging in Wormerveer hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Fiat op voorraad in Wormerveer

Ben je op zoek naar een nieuwe Fiat? Of een occasion? Als Fiat-dealer in Wormerveer hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Fiat onderhoud en service

Is je Fiat toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Fiat werkplaats in Wormerveer. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.