Zakelijk leasen van Fiat

Door de combinatie van een unieke Italiaanse uitstraling en voordelige prijzen zijn Fiats erg populair bij zakelijke lease. Met een gevarieerd aanbod aan modellen zit er altijd wat voor je tussen! De compacte maar comfortabele modellen van Fiat zijn échte stadsauto’s. Ze zijn wendbaar en makkelijk te parkeren. Benieuwd naar de verschillende modellen van Fiat? Of naar de mogelijkheden van zakelijke lease? Wij helpen je graag. 

Zakelijke leasen uit voorraad

Wil je snel een nieuwe Fiat met zakelijk lease en een voordelig bedrag per maand? Wij hebben vaak een groot aantal rijk uitgeruste Fiat modellen op voorraad. Je kunt deze voorraad gemakkelijk online bekijken en een afspraak maken bij één van onze twee vestigingen voor een proefrit. Het is óók mogelijk om je huidige auto bij ons in te ruilen.

Vast maandbedrag
Gratis pechhulp
Gratis vervangend vervoer
Maximale flexibiliteit

Full operational lease

Met full operational lease kies je voor pure zekerheid. Je betaalt een vast bedrag per maand en krijgt daarbij alle denkbare services. Van schadeherstel en onderhoud tot 24/7 pechhulp. Zo rijd je in een nieuwe Fiat en sta je nooit voor onverwachte kosten. Regel je liever zelf het onderhoud een verzekering voor je auto? Dan is netto operational lease een goede oplossing! Je betaalt dan alleen voor de auto en bent zelf verantwoordelijk voor de bijbehorende diensten.

Financial lease

Financial lease is een handige vorm van zakelijke lease voor de echte ondernemer. Met financial lease financieren we de aankoop van je auto, maar blijf je zelf eigenaar! Je betaalt een vast bedrag per maand en houdt zo meer ruimte over voor andere investeringen voor je onderneming. Het maandbedrag, slottermijn en de looptijd van het contract kunnen we afstemmen op jouw wensen!

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Fiat

Welke Fiat modellen kan ik zakelijk leasen?

Fiat heeft een gevarieerd aanbod modellen en wij kunnen ze allemaal leveren met zakelijk lease. Fiat heeft de Fiat 500, 50oc, 500x, Panda, Panda CityCross en de Tipo.

Kan ik ook een Fiat uit voorraad rijden met zakelijk lease?

Ja, dat kan. Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste modellen die je met zakelijk lease kan rijden voor een scherpe maandprijs. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad.

Wat zijn de voordelen van zakelijke lease?

Met zakelijke lease rijd je in een nieuwe, comfortabele auto voor een vast bedrag per maand. Je krijgt een hoop kwaliteit zonder hoge kosten. 

Welke vormen van zakelijke lease zijn er voor Fiat?

Bij Stern bieden we drie verschillende vormen van zakelijke lease aan: full operational, netto operational én financial. Je kunt hierboven meer over deze onderwerpen lezen.