De beste Ford acties vind je bij Ford-dealer Stern

Profiteer van onze tijdelijk Ford-acties en stel zelf een gloednieuwe Ford samen of kies direct één van onze rijk uitgeruste voorraadmodellen met hoge kortingen. Geniet van veel voordeel en ruil tegelijkertijd je huidige auto voordelig bij ons in. Benieuwd wat hij waard is? Bereken het het eenvoudig met onze online taxatietool.

Vind hieronder alle lopende acties en sla je slag! Vraag direct een offerte aan of plan een proefrit middels de buttons of het contactformulier.

Alle lopende Ford acties, kortingen en meer..

Extra korting op Ford private lease

Ben je op zoek naar de goedkoopste maandprijzen om weg te rijden in een gloednieuwe Ford? Bekijk in dat geval ook onze private lease deals! Bij Stern hebben we zeer scherpe tarieven voor de populaire Ford Fiesta, Focus, Puma, Kuga en meer! Bekijk alle mogelijkheden gemakkelijk online en vraag gemakkelijk een op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen. Je ontvangt het inruilbedrag gestort op jouw rekening.

Ford Financieren

De aanschaf van een nieuwe auto is een flinke investering wat je niet elke dag doet. Daarom bieden wij hierbij hulp door middel van financieren op zowel particuliere als zakelijke auto's.

Ford Options Actie
Profiteer nu tijdelijk van het extra scherpe rentetarief van 2,9% op een gloednieuwe Ford!

Flex Finance Actie
Liever niet een gloednieuwe auto, maar een occasion? Ook dan staan wij voor je klaar! Nu slechts 5,49% rente op een occasion.

Ford acties op service en onderhoud

Wij hanteren vaste en scherpe prijzen in onze werkplaatsen voor APK, Onderhoud, Bandenwissels en meer. Verder hebben we ook tijdelijke acties zoals gratis Europese pechhulp bij onderhoud. 

Meer weten over onze Ford acties?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Ford acties

Voor welke Ford modellen zijn er acties?

Bij Stern vind je scherpe acties voor bijvoorbeeld de Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Puma en Ford Kuga. Daarnaast heeft Stern een grote voorraad rijk uitgeruste modellen of vind jouw Ford tussen onze private lease acties. 

Zijn er ook Ford private lease acties?

Zeker. Alle private lease acties vind je op deze pagina. Verder is het ook mogelijk om een Ford uit voorraad privé te leasen tegen scherpe tarieven. Benieuwd naar de huidige voorraad? Bekijk deze hier. De populaire Ford modellen voor private lease zijn de Ford Focus, Ford Fiesta, Ford Puma en Ford Kuga.

Zijn er ook acties voor Ford voorraadmodellen?

Stern is één van de grootste Ford-dealers in Nederland en daardoor profiteer je van extra voordeel op een groot aanbod populaire voorraadmodellen. Bekijk direct onze voorraad nieuwe Fords of vind een Ford occasion die bij je past. Is het je om het even? Bekijk dan ons totale aanbod Ford voorraadmodellen.


 

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat bij Stern?

Dat kan! De indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met onze online taxatietool. Deze kun je onder praktisch iedere Ford actiepagina vinden. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Ik wil een proefrit maken in een actiemodel van Ford. Kan dat?

Uiteraard. Deze afspraak maak je eenvoudig via het contactformulier op de Ford actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek voorraadmodel. Betreft het een nieuw te bestellen auto? Dan bieden we je een soortgelijke auto aan om uit te testen!

Waar kan ik meer informatie vinden over de actiemodellen van Ford?

Meer informatie kun je terug vinden op de specifieke modelpagina’s. Deze vind je in het menu onder 'nieuw' en 'alle modellen' om vervolgens het desbetreffende model te selecteren. Hier kun je meer informatie en foto’s vinden, de brochure en de prijslijst. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je bij het vinden van jouw nieuwe (private lease)auto!