Voel je een echte VIP tijdens de Ford VIP-Experience

Bij Ford-dealer Stern zetten wij graag iedereen in het zonnetje. Daarom organiseren wij de VIP-Experience bij Ford. Deze dagen staan in het teken van nóg scherpere actietarieven op alle nieuwe auto's, extra hoge inruilwaarde voor jouw huidige auto en aantrekkelijke Ford Options financieringmogelijkheden met extra lage rente. Wil je liever leasen? Ook dan bieden wij extra scherpe leasetarieven aan!

Kom je langs op één van de VIP-Experience-dagen dan is er een feestelijke ontvangst met een hapje, een drankje en een verkoopadviseur die uitgebreid de tijd voor je neemt.

De VIP-Show-dagen zijn op onderstaande data: 

  • 23 t/m 25 september in Den Haag, Hoofddorp, Naaldwijk en Zoetermeer;
  • 7 t/m 9 oktober in Amsterdam Zuidoost, Haarlem, Noordwijk en Rotterdam Zuid;
  • 28 t/m 30 oktober in Rotterdam Alexanderpolder;
  • 11 t/m 13 november in Schiedam.

Zit jouw ideale dag ertussen? Maak een afspraak en zet het in je agenda. Graag tot dan!

Meld je aan!

Ford-dealer Stern organiseert de VIP-Experience-dagen. Kom jij ook langs? Deze dagen pakken wij uit met extra veel VIP-voordeel op alle nieuwe (voorraad)auto's. Kies de dag, het tijdstip, de vestiging en maak een afspraak. Zodra wij de afspraak hebben bevestigd ben jij zeker van een plekje op één van onze VIP-dagen. Wij kijken uit naar je komst bij een van onze Ford-vestigingen!
Welke VIP Experience dag wil je graag langskomen?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Stern is jouw Ford-dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. We staan voor je klaar bij vragen en helpen je graag bij het vinden van de ideale Ford.