Grote voorraad nieuw en gebruikt
Erkend duurzaam premium
12 vestigingen in Nederland

Ford bedrijfswagenspecialist Stern

Stern biedt bedrijfswagens voor alle aanpakkers die ons land mooier maken en vooruithelpen. Zo komen we samen verder. Voor elke klus heeft Stern een passend model met precies genoeg ruimte en de juiste prestaties. Ford bedrijfswagens zijn efficiënt, geavanceerd en comfortabel. Wij hebben vele jaren ervaring in de bedrijfswagenmarkt dus bij Stern ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om de aanschaf van een bedrijfswagen, een eventuele financiering of lease constructie, bedrijfswageninrichting en het onderhoud aan jouw belangrijkste bedrijfsonderdeel, wij weten hoe we jou het beste kunnen helpen.

De bedrijfswagens van Ford

transit-courier

Ford Transit Courier

Kopen vanaf

€ 9.999

Business lease

€ 279


Compacte bedrijfswagen met verrassend veel ruimte

transit-connect

Ford Transit Connect

Kopen vanaf

€ 11.335

Business lease

€ 319


Robuust, duurzaam en functioneel

transit-custom

Ford Transit Custom

Kopen vanaf

€ 19.950

Business lease

€ 389


Betrouwbare bedrijfswagen met lage gebruikskosten

transit

Ford Transit

Kopen vanaf

€ 20.545

Business lease

€ 379


De grootste bedrijfswagen van Ford

tourneo-custom

Ford Tourneo Custom

Kopen vanaf

€ 72.995


De nieuwe standaard voor personenvervoer

Meer weten over Ford bedrijfswagens?

Team van specialisten

Bij Stern werken specialisten die jou graag adviseren over de juiste bedrijfswagen voor jouw onderneming. Ook helpen ze je graag met een financiële oplossing op maat. Naast de verkoop van bedrijfswagens bieden wij onderhoud, reparatie en ondersteuning bij jouw bedrijfsprocessen. Zo helpen wij je bij het vergroten van de efficiëntie en productiviteit van jouw Ford bedrijfswagen én jouw bedrijf.

Accountmanagers van Stern

Wij begrijpen dat de tijd van jou als klant er waardevol is. We komen graag op bezoek voor een vrijblijvend gesprek. Neem hiervoor contact met ons op. Ook ben je van harte welkom bij de dichtstbijzijnde Stern vestiging. Hier staat een ervaren accountmanager voor je klaar. Hij laat je graag zien waarom Stern de partner is om zaken mee te doen.