Onze Ford bedrijfswagen modellen

transit-courier

Ford Transit Courier


Compacte bedrijfswagen met verrassend veel ruimte

transit-custom

Ford Transit Custom


Betrouwbare bedrijfswagen met lage gebruikskosten

Maak kennis met de krachtige en betrouwbare bedrijfswagens van Ford bij Stern

De bedrijfswagens van Ford staan bekend als kwalitatief hoogwaardige en duurzame wagens. Bij Stern vind je het gehele aanbod van Ford bedrijfswagens en helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale bestelwagen. Dus ben je opzoek naar een compact exemplaar? Dan is de Ford Transit Courier of de Ford Transit Connect wellicht iets voor jou. Heb je meer ruimte nodig? Bekijk dan eens de populaire Ford Transit Custom of de grote Ford Transit. En voor de echte terreinwagen liefhebbers heeft Ford de Ranger, uitgeroepen tot International Pick Up of the Year.

Ontdek online de verschillende bedrijfswagen modellen en vind de wagen die bij jou en je bedrijf past. Vraag eenvoudig een offerte of proefrit aan of kom voor meer informatie en advies naar een van onze Ford-vestigingen. We helpen je graag bij het vinden van jouw (volgende) bedrijfswagen!

Veelgestelde vragen over Ford bedrijfswagens

Welke Ford bedrijfswagen modellen levert Stern?

Stern heeft het gehele aanbod van Ford bedrijfswagens. Zo vind je bij ons de Ford Transit Courier, Ford Transit Connect, Ford Transit Custom en Ford Transit. Daarnaast is de Ford Tourneo Custom de perfecte wagen voor personenvervoer en is geen terrein te gek voor de Ford Ranger.

Ik zoek een elektrische bedrijfswagen. Heeft Ford deze?

Op dit moment heeft Ford nog geen elektrische bedrijfswagens, maar binnenkort komen er wel (Plug-in) Hybride modellen beschikbaar.

Heeft Ford bedrijfswagens geschikt voor personenvervoer?

Jazeker, de Ford Tourneo Custom is de perfecte wagen voor personenvervoer. Ruim, comfortabel en luxe afgewerkt.

Is er een chassiscabine bedrijfswagen van Ford leverbaar?

Nee, maar Ford heeft wel de Ford Ranger: een krachtige pick-up truck die uitgeroepen is tot International Pick Up of the Year.