Ben je ondernemer en zoek je een Ford bedrijfswagen. Een versie die wij al helemaal voor je samen hebben gesteld, een tweedehands versie met slechts een paar kilometer op de teller of een occasion die al wat langer meegaat? Zoek niet verder. In onderstaand overzicht vind je alle Ford bedrijfswagens die wij op voorraad hebben staan. 

Ford bedrijfswagen kopen, leasen of financieren?

Heb jij jouw ideale Ford bedrijfswagen uit voorraad gevonden, dan is de keuze aan jou. Ga je voor koop, lease of wil jij deze liever financieren? Bij dé Ford dealer van Nederland: Stern, kan het allemaal. Bekijk de mogelijkheden online of laat je informeren door een verkoopadviseur op een vestiging.  

Jouw Ford bedrijfswagen. Jouw werkplek op wielen

Ben je koerier, elektricien of bijvoorbeeld stukadoor dan is jouw bedrijfswagen onmisbaar. Wij richten jouw werkplek op wielen graag zo efficiënt mogelijk voor je in, zodat jij je werk zo goed mogelijk kan doen. Met een goede bedrijfswageninrichting kun je immers tijd besparen. Bij Stern helpen wij je graag met het inrichten van je Ford bedrijfswagen. Onze adviseurs bij SternTec staan voor je klaar.