Aantrekkelijke financiering

Het kopen van een nieuwe auto is iets wat je niet elke dag doet. Het is een flinke investering. Daarom is het belangrijk dat de financiering van je nieuwe auto goed geregeld is. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het regelen van je financiering, als je niet alles uit eigen zak wil betalen. Wij bieden een aantrekkelijke financiering voor particuliere en zakelijke auto’s, die volledig zijn afgestemd op jouw wensen. Zie hieronder de mogelijkheden.  

Ford Options

Koop een nieuwe Ford en sluit Ford Options af voor twee of drie jaar. Hierbij wordt de TGMW-waarde (Toekomstig Gegarandeerde Minimumwaarde) vastgesteld. Deze TGMW-waarde trekken we af van de aanschafwaarde. Het bedrag dat overblijft, betaal je in maandelijkse termijnen. Eventueel is het mogelijk om een aanbetaling te doen. Na deze twee of drie jaar heb je drie keuzemogelijkheden: je ruilt de auto in voor een nieuwe Ford. Of je geeft de auto terug. Ook is het mogelijk om de auto te houden. In dat geval los je ook de TMGW-waarde af, in één keer of in termijnen. Informeer bij jouw Ford-dealer Stern vestiging naar de mogelijkheden? Onze verkoopadviseurs informeren je graag. 

Ford huurkoop

Koop je een nieuwe Ford dan kun je ook kiezen voor een huurkoop-financiering. Je spreekt met ons een vaste looptijd af waarin je je auto betaalt. Het is mogelijk om een slottermijn toe te voegen om het maandbedrag te verlagen. Je betaalt het verschil in maandelijkse termijnen. Ook is het mogelijk om een aanbetaling te doen. Na de looptijd van het contract zijn er drie opties: je ruilt de auto in voor een nieuwe Ford. Of je betaalt de auto volledig af door het slottermijn in te lossen. Heb je gekozen om geen slottermijn te gebruiken? Dan is de auto volledig afbetaald. Informeer bij jouw Ford-dealer Stern vestiging naar de mogelijkheden? Onze verkoopadviseurs informeren je graag. 

Ford Flex Finance

Koop je een nieuwe Ford en sluit je Ford Flex Finance af, dan je leen je een bedrag. Je betaalt dit bedrag plus rente in maandelijkse termijnen terug. Je bepaalt zelf de hoogte van je maandbedrag. Kies uit twee, tweeenhalf of drie procent van het geleende bedrag. Ook heb je een flexibele aflosmogelijkheid zonder extra kosten. Informeer bij jouw Ford-dealer Stern vestiging naar de mogelijkheden? Onze verkoopadviseurs informeren je graag. 

Veelgestelde vragen over Ford financiering

Welke financieringsmogelijkheden zijn er?

Voor het financieren van je auto heb je drie mogelijkheden: Ford Options, Ford Huurkoop of Ford Flex Finance.  

Kan ik ook een occasion financieren?

Jazeker, daar zijn ook mogelijkheden voor. Vraag naar de voorwaarden bij je verkoopadviseur.