Kies voor een aantrekkelijke financiering van Ford

Het kopen van een nieuwe auto is iets wat je niet elke dag doet. Het is een flinke investering. Daarom is het belangrijk dat de financiering van je nieuwe auto goed geregeld is. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het van A tot Z regelen van jouw ideale financiering. Wij bieden de beste prijs, voor zowel particuliere als zakelijke auto's. 

Op deze pagina vind je de verschillende mogelijkheden. Heb je advies nodig? We helpen je graag! 

Ford Options: de ideale financiering

Bij de aanschaf van een nieuwe Ford kun je kiezen voor het unieke programma Ford Options. Dit contract sluit je voor twee of drie jaar af en is flexibel. Zo heb je na afloop van het contract drie keuzemogelijkheden: je ruilt de auto in voor een nieuwe Ford, je levert de auto in bij Stern óf je betaalt de restwaarde - de zogeheten TGMW-waarde (Toekomstig Gegarandeerde Minimumwaarde) die aan het begin van het contract wordt vastgesteld - van de auto af. De auto is dan dus helemaal van jou!

Het te betalen maandbedrag bedraagt de aanschafwaarde van de Ford minus de TGMW-waarde gedeeld door het aantal maanden van jouw contract. Het maandbedrag kun je daarnaast nog verlagen door een aanbetaling te doen. 

Ben je overtuigd of begint het je juist te duizelen? Neem contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen en we helpen je graag verder.

ACTIE: vanaf 1,9% rente met Ford Options

Elke 2 of 3 jaar in een gloednieuwe Ford rijden? Het unieke Ford Options programma maakt het mogelijk! Profiteer nu tijdelijk van een extra scherp rentetarief al vanaf 1,9%.

Wat zijn de kenmerken van Ford Options?

  • Vast laag maandbedrag
  • Vast laag rentepercentage over de gehele looptijd
  • De gegarandeerde restwaarde (TGMW) beschermt je tegen onverwachte waardedalingen in de occasionmarkt
  • Flexibiliteit tijdens en aan het einde van het contract
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor onderhoud, wegenbelasting en verzekering
  • Alleen beschikbaar voor particuliere klanten

Rentepercentage actietarieven:

Ford Options hanteert een aantrekkelijk laag rentepercentage over de gehele looptijd. 

  • Ford Options 1,9% rente: Kuga en Puma (met uitzondering van de Puma Connected)
  • Ford Options 3,9% rente: Fiesta, EcoSport, Mondeo, Explorer, Mustang, Mustang Mach-E, Focus, Puma Connected

Ford huurkoop

Koop je een nieuwe Ford dan kun je ook kiezen voor een huurkoop-financiering. Met een huurkoop-financieren spreken we samen een looptijd af waarin je je auto afbetaalt. Daarnaast is het mogelijk om een aanbetaling te doen en een slottermijn toe te voegen om het maandbedrag te verlagen. Zo bepaal jij zelf jouw maandelijkse tarief voor een nieuwe Ford!

Na de looptijd van het contract zijn er twee opties: je ruilt de auto in voor een gloednieuwe Ford naar keuze of je betaalt de auto volledig af door het slottermijn in te lossen. Dan is de auto helemaal van jou! 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Informeer bij jouw Ford-dealer Stern vestiging naar de mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs informeren én adviseren je graag!

Ford Flex Finance

Koop je een nieuwe Ford en sluit je Ford Flex Finance af, dan je leen je een bedrag. Je betaalt dit bedrag plus rente in maandelijkse termijnen terug. Je bepaalt zelf de hoogte van je maandbedrag. Kies uit twee, tweeënhalf of drie procent van het geleende bedrag. Ook heb je een flexibele aflosmogelijkheid zonder extra kosten. Informeer bij jouw Ford-dealer Stern-vestiging naar de mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs informeren je graag. 

Veelgestelde vragen over Ford financiering

Welke financieringsmogelijkheden zijn er?

Voor het financieren van je auto heb je drie mogelijkheden: Ford Options, Ford Huurkoop of Ford Flex Finance.  

Kan ik ook een occasion financieren?

Jazeker, daar zijn ook mogelijkheden voor. Vraag naar de voorwaarden bij je verkoopadviseur.