Kopen vanaf

€ 23.110

Private lease

€ 360

Business lease

€ 395

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Ford EcoSport

De Ford EcoSport is een compacte en stoere SUV met buitengewone Ford technologieën. Deze zorgen voor veiligheid en comfort. De krachtige en zuinige motoren leveren de Ford EcoSport uitstekende prestaties bij een laag brandstofverbruik. Deze vernieuwde en stoere SUV staat overal zijn mannetje.

Ford EcoSport uitvoeringen

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Ford EcoSport? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar de Ford EcoSport zelf

Ben je benieuwd wat je van de Ford EcoSport kunt verwachten en of deze echt bij jou past? Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen of bekijk alvast online de voorraad! 

Maak van elke rit een geweldige ervaring

Alle technologie en elke functie in de Ford EcoSport is bewust toegevoegd om bij te dragen aan jouw rijplezier. Bedien met je stem jouw telefoon, muziek en navigatie. Geniet van de beste geluidskwaliteit via het Bang & Olufsen audiosysteem. Verbind je smartphone en je hebt toegang tot je favoriete apps. Zet het interieur naar je eigen hand en verstel het stuur en de verwarmde stoelen volledig naar wens. Zo maak je van elke rit een geweldige ervaring.  

Stern is jouw Ford EcoSport dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen of bekijk alvast online de voorraad! 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Ford EcoSport

Is de Ecosport ook beschikbaar als automaat?

Ja, de Ecosport is verkrijgbaar als automaat.

Is het mogelijk om een reservewiel mee te bestellen?

Ja, het reservewiel zal dan op de achterklep bevestigt worden.

In welke uitvoeringen is de Ecosport beschikbaar?

De Ecosport is in de volgende uitvoeringen beschikbaar: 

  • Ecosport Connected
  • Ecosport Titanium
  • Ecosport ST-Line
  • Ecosport ST-Line Black.