Kopen vanaf

€ 19.295

Private lease € 299

€ 289

Bijtellingspercentage

22%

De nieuwe Ford Fiesta: Fun to drive!

Zelfverzekerd, geëlektrificeerd en verbonden. Dat is de nieuwe Fiesta. Door het nieuwe, onderscheidende design en de slimste technologieën is de Fiesta klaar voor de toekomst. Alle uitvoeringen hebben hun eigen karakter door verschillende stijlelementen, dus jij kiest wat je wilt uitstralen. De Fiesta is daarnaast voorzien van de technologie van de nieuwste generatie: zoals de geavanceerde Matrix led-koplampen met grootlicht en antiverblindingsfunctie die je nóg beter zicht geven. Daarnaast kun je het instrumentendisplay naar eigen wens personaliseren en word je gewaarschuwd door de Wrong Way Alert, als je per ongeluk gaat spookrijden.

De prijs van de nieuwe Fiesta is een indicatie. Deze zullen binnenkort definitief worden. De nieuwe Fiesta is nu te bestellen en zal naar verwachting in 2022 geleverd worden. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Laat je gegevens achter.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Ford Fiesta uitvoeringen

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Ford Fiesta? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar de Ford Fiesta zelf

De nieuwe Ford Fiesta is gebaseerd op het B-platform, dat zijn kwaliteit heeft bewezen en ook de basis vormt voor de Ford Puma. Zelf ervaren hoe dat rijdt en hoe de nieuwe technologieën het rijplezier vergroten? Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern-vestigingen.

Voor welke Ford Fiesta uitvoering ga jij?

De basic Connected, de luxere Titanium, de sportieve ST-Line en de stoere en avontuurlijke Active vormen de basis van de uitvoeringen. Wil je een rijkere uitrusting? Dan kun je bovenop de Titanium, ST-Line of Active voor de ‘X’-uitvoering kiezen. Wil je ultieme luxe en comfort? Dan is het de Vignale-uitvoering die de Titanium, ST-Line en Active versterkt met extra luxe en comfort.

Een tweedehands Ford Fiesta

Rijd je liever gelijk weg in een Fiesta? Dat kan! Bij Stern hebben we een groot aantal tweedehands modellen op voorraad. Zo kun je kiezen uit veel verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden, waardoor er gegarandeerd iets voor je tussen zit. Je kunt direct je Ford Fiesta kopen, leasen of financieren en je krijgt bij aanschaf van een occasion een leven lang gratis APK cadeau!

Stern is jouw Ford Fiesta dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern-vestigingen of bekijk alvast online de voorraad.

Op de hoogte blijven van de nieuwe Fiesta?

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Ford of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Ford Fiesta

Kun je de Fiesta ook private leasen?

Ja, dat is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze private leasepagina.

Is de nieuwe Fiesta ook beschikbaar als ST-uitvoering?

Zeker. Ook de nieuwe Ford Fiesta is leverbaar als ST-uitvoering met alles erop en eraan.

Is de Ford Fiesta ook beschikbaar als automaat?

Ja, de Fiesta is te bestellen als automaat.