Kopen vanaf

€ 25.005

Private lease

€ 352

Business lease

€ 399

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Ford Focus

De Ford Focus is voorzien van een chique en sportief design. De gestroomlijnde buitenkant met het kenmerkende Ford gezicht is een fraaie aanblik. De Ford Focus is leverbaar met toonaangevende EcoBoost-benzinemotoren en ECOnetic-dieselmotoren. Het brandstofverbruik is tot wel 19% verminderd en de CO2-uitstoot is ook fors afgenomen.  

De basismotor voor de nieuwe Ford Focus is de 1.0 EcoBoost. Dit type motor is drie keer op rij tot ‘International Engine of the Year’ verkozen. Je profiteert van voordelige gebruikslasten en als zakelijke rijder van een gunstige netto bijtelling, zowel bij de benzine- als diesel modellen. De krachtige en brandstof vriendelijke motoren zorgen voor voldoende power, maar zijn tegelijkertijd zuinig. Kies uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of automaat met acht versnellingen. Het fraaie en aerodynamische design maakt de Ford Focus nog een stukje sneller en zuiniger. 

Ford Focus uitvoeringen

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Ford Focus? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar de Ford Focus zelf

De vernieuwde wielophanging, aangepaste schokdempers, Electric Power Assist Steering en een compleet nieuw ESP-systeem dragen bij aan een fijne rijervaring in de Ford Focus. Benieuwd? Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. 

Slimme technologieën

De Ford Focus is van alle gemakken voorzien. Zo is de Ford Focus de eerste Ford in Europa die leverbaar is met het moderne SYNC3-systeem. Met dit systeem, inclusief touchscreen en spraakbesturing heb je eenvoudig toegang tot audio, navigatie, climate control en je mobiele telefoon. Ook parkeer je met dit systeem automatisch handsfree loodrecht in. De verbeterde Active City Stop werkt tot snelheden van 50 km/u.  

Stern is jouw Ford Focus dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Ford Focus

In welke uitvoeringen is de Ford Focus beschikbaar?

De Ford Focus is beschikbaar in de Trend Edition, Trend Edition Business, Titanium Business, ST-Line Business, Active Business, Vignale en ST-3.

Is de Ford Focus elektrisch leverbaar?

De Ford Focus is op dit moment niet elektrisch leverbaar. Ford is steeds meer aan het vergroenen en de mogelijkheid dat de Focus elektrisch op de markt komt, is zeer groot. 

Is de Ford Focus ook in RS uitvoering te bestellen?

Voor het nieuwe model is er geen RS uitvoering. Of deze nog wordt uitgebracht is niet bekend.