Kopen vanaf

€ 33.325

Private lease

€ 499

Business lease

€ 479

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Ford Kuga

De nieuwe Kuga brengt jou overal naartoe. De Kuga is ook leverbaar als Plug-in-Hybrid. Door de elektrische aandrijflijn rijd je tot 56 kilometer zonder uitstoot. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec- benzinemotor ervoor dat je deze moeiteloos aflegt. Dan maak je gebruik van het gezamenlijke vermogen van 165 KW (225 pk). Tegelijkertijd wordt de batterij opgeladen. 

Ford Kuga uitvoeringen

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Kuga Plug-in Hybrid? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar het zelf bij Stern

Met de nieuwe oplaadbare hybride Kuga kies je niet voor de middenweg, je krijgt het beste van twee werelden. Maak kennis met gelimiteerde modellen met € 1.305 kennismaking voordeel en extra veel luxe zoals een handsfree achterklep. Een proefrit bij Stern zal je overtuigen van het comfort. 

Extra comfortabel

De nieuwe Ford Kuga is uitgerust met een vernieuwd assistentiesysteem. Hierdoor rijd je nu nog comfortabeler. Onderweg ben je goed verbonden met en door slimme technologie. Het maximale trekgewicht van de nieuwe Kuga is 1.800 kg. 

Stern is jouw Ford Kuga dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Ford Kuga

Wat mag de Ford Kuga maximaal trekken?

De Ford Kuga kan tot maximaal 1.800 kg trekken

Wat is het elektrische bereik van de Ford Kuga?

Het elektrische bereik van de Ford Kuga is maximaal 56 kilometer

Is de Ford Kuga alleen leverbaar als Plug-in Hybride?

Nee, de Ford Kuga kan ook met een 120 of 150 pk sterke handgeschakelde motor geleverd worden.