Kopen vanaf

€ 23.975

Private lease

€ 339

Business lease

€ 379

Bijtellingspercentage

22%

Ford Puma: krachtige prestaties en een gunstig brandstofverbruik

Ford presenteert de nieuwe Puma, een compacte crossover met een verbluffend design. Hij heeft de grootste en slimste bagageruimte in zijn klasse door de Mega Box in de kofferbak. Dit is een extra ruimte onder de bagageruimte, voorzien van een waterdichte afwerking en een aftapplug. Zo kun je bijvoorbeeld natte laarzen of modderige sportkleding meenemen. De krachtige prestaties en een gunstig brandstofverbruik dankt de Puma aan de Ford EcoBoost Hybrid 48-volt aandrijftechnologie en verfijnde hybride aandrijftechniek. De ‘mild-hybride’ techniek maakt gebruik van de 1.0-liter EcoBoost driecilinder benzinemotor en combineert die met een compacte elektromotor. Het gezamenlijke vermogen bedraagt 114 kW (155 pk). 

Ford Puma uitvoeringen

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Ford Puma? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar de Ford Puma zelf

Met de Ford Puma onthult Ford een sportieve crossover geheel ontwikkeld op basis van de terugkoppeling van haar klanten. Wil jij ontdekken of de Ford Puma bij jou past? Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen of bekijk alvast online de voorraad. 

Technologie voor optimaal comfort

De Puma is uitgerust met vooruitstrevende assistentiesystemen die zorgen voor een minder inspannende rijervaring. Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Speed Sign Recognition en Lane Centering zorgen voor gemak op de snelweg, in langzaam rijdend- en stilstaand verkeer. Local Hazard Warning informeert de bestuurder over gevaarlijke situaties, voordat deze zichtbaar zijn voor bestuurder of sensoren. De Puma draagt met technologie bij aan jouw comfort. Het is de eerste auto in zijn klasse met een handsfree te openen achterklep en stoelen met massagefunctie voor de onderrug. 

Stern is jouw Ford Puma dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. Maak een afspraak voor een proefrit bij een van onze Stern vestigingen of bekijk alvast online de voorraad!  

 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Ford Puma

Is de Ford Puma te bestellen als automaat?

Ja, vanaf 1 juni 2020 is de Puma leverbaar als automaat.

Wat houdt de Megabox-ruimte in?

De MegaBox biedt een extra opbergruimte. Deze geeft niet alleen extra ruimte, maar is ook nog eens waterbestendig en heeft een afvoeropening. Ideaal voor natte of modderige spullen.

Wat houdt de FordPass connect in?

Dit betekent dat de auto altijd naadloos verbonden is met jouw telefoon. Dit gaat van het vergrendelen van de auto, tot inzicht in bandenspanning en tot het vinden van je geparkeerde auto.