Kopen vanaf

€ 26.100

Business lease

€ 429

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Ford Ranger

De Ford Ranger is een bijzonder sterke pick-up truck die elk terrein aankan. Met zijn vierwielaandrijving en een sterke dieselmotor met enorme koppel en trekvermogen is hij elke situatie de baas. Door de grote laadbak is de Ranger ook bijzonder functioneel. Offroad rijden was nog nooit zo comfortabel en leuk. Mede hierdoor is de Ford Ranger verkozen tot International Pick Up of the Year!

Ford Ranger uitvoeringen

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Ford Ranger? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar het zelf bij Stern

Ervaar de Ford Ranger zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Wij staan graag voor je klaar om je van alle informatie te voorzien. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Voel je direct thuis 

Wat je bestemming ook is en met wie je ook rijdt in de Ford Ranger voel je je direct thuis. De Ford Ranger heeft de luxe en stijl van een SUV. Het doordachte ontwerp van de nieuwe Ranger biedt een schat aan geavanceerde functies en technologieën. Daarnaast zorgt de in 8 richtingen elektrisch verstelbare bestuurdersstoel ervoor dat je altijd comfortabel zit.

Stern is jouw Ford dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Veelgestelde vragen over de Ford Ranger

Is de Ford Ranger Raptor te bestellen?

Vanaf de zomer van 2020 is de auto in Nederland en te bestellen. 

Is de Ranger te bestellen met een benzine motor?

Nee, de Ranger is alleen leverbaar met een 2.0 EcoBlue motor.