Kopen vanaf

€ 25.750

Business lease

€ 399

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Ford Transit

De Ford Transit voldoet altijd aan jouw wensen. Kies uit verschillende opties bij de aankoop van jouw Transit. Denk hierbij aan een radio met USB, voorruitverwarming en automatisch inklapbare buitenspiegels. Ook heeft de Ford Transit standaard veel slimme technologieën om jouw veilig te houden. 

Ford Transit uitvoeringen

Ford-Transit-Trend-Stern
Actiemodel

Ford Transit

Trend Edition L2H2 105pk

Kopen vanaf

€ 25.750

€ 21.260


  • Cruise Control
  • Airconditioning
  • Parkeersensoren voor en achter
  • Laadruimteverlichting
  • Voorruitverwarming

Downloads Ford Transit

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Ford Transit? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar het zelf bij Stern

Ervaar de Ford Transit zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Wij staan graag voor je klaar om je van alle informatie te voorzien. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad. 

Met de Ford Transit ben je nog productiever

De nieuwe Ford Transit levert nu nog meer productiviteit voor jouw bedrijf. Met een hoger laadvermogen en motoren met een lager brandstofverbruik, een hoger koppel en een hoger trekvermogen. Daarnaast heeft de nieuwe Transit een geheel nieuw ontworpen voorzijde en een unieke grille met 3 spijlen en een stijlvolle nieuwe motorkap en bumper. In de cabine vind je ingebouwde connectiviteit en geavanceerde technologieën om je door de meest veeleisende werkdagen te leiden. Daarnaast zit je heerlijk in het opnieuw ontworpen interieur. 

Stern is jouw Ford dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Ford Transit

Wat is het maximale laadvermogen van de Ford Transit?

Het maximale laadvermogen gaat tot 4.700 KG. Dit is afhankelijk van uitvoering en type motor. 

Kan de Ford Transit ook als chassis cabine geleverd worden?

 Ja, wij kunnen de Ford Transit ook al chassis cabine leveren. 

Is de Ford Transit ook geschikt voor personenvervoer?

Ja. De Ford Transit Kombi is bij geschikt voor personenvervoer.