Kopen vanaf

€ 25.125

Business lease

€ 399

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Ford Transit Custom

De nieuwe Ford Transit Custom is een bedrijfswagen met een grote laadruimte. Zo heb je alle ruimte voor jouw werkmaterialen. De Transit Custom is leverbaar in verschillende lengten. De krachtige maar zuinige dieselmotor zorgt ervoor dat de gebruikskosten laag blijven. 

Ford Transit Custom uitvoeringen

Ford-Transit-Custom-Trend-Stern
Actiemodel

Ford Transit

Trend Edition L1H1 105pk

Kopen vanaf

€ 25.125

€ 19.950


  • Cruise Control
  • Airconditioning
  • Parkeersensoren voor en achter
  • LED dagrijverlichting
  • Laadvloerbescherming

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Ford Transit Custom? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar het zelf bij Stern

Ervaar de Ford Transit Custom zelf tijdens een proefrit bij een van onze Stern vestigingen. Wij staan graag voor je klaar om je van alle informatie te voorzien. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad. 

International Van of the Year

Een bedrijfswagen wordt veel gebruikt en moet daarom kwaliteit bieden. De Transit Custom bestaat uit eersteklas materialen om betrouwbaarheid te garanderen. Wist je trouwens dat de Ford Transit Custom is uitgeroepen tot International Van of the Year? 

Stern is jouw Ford dealer

Wij voorzien je graag van informatie over het merk Ford en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft. 

Neem contact op met Stern

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Stern vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Ford Transit Custom

Kan de Ford Transit Custom ook achteraf worden voorzien van een dubbele cabine?

Ja, de Ford Transit Custom kan achteraf worden voorzien van een dubbele cabine. Neem hiervoor contact op met de dichtstbijzijnde vestiging. 

Kan de Ford Transit Custom worden omgebouwd voor personenvervoer?

Nee dit is niet mogelijk. Voor personenvervoer kies je voor de Ford Tourneo Custom.

Wat is de onderhoudsinterval van de Ford Transit Custom?

De onderhoudsinterval van de Ford Transit Custom is iedere 2 jaar of om de 50.000 km.