Een betrouwbare tweedehands Ford koop je bij Stern. Bij iedere occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina

Ford occasions bij Stern

Bij Stern hebben we een groot aanbod tweedehands Fords op voorraad staan. Onze Ford occasions zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen van zowel Ford als Stern. Dus of je nou op zoek bent naar een kleine Ford Ka, een mooie Ford Focus of een grote Ford bedrijfswagen: er zit gegarandeerd een betrouwbare auto voor je tussen.

Vraag een proefrit aan

Ben je benieuwd geworden maar ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Kom een proefrit maken en ontdek of het Ford model voldoet aan jouw wensen en past bij jouw rijstijl. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken of neem contact op met de Stern-dealer waar jouw nieuwe Ford staat.

Een tweedehands Ford kopen, leasen of financieren

Heb je een mooie Ford occasion gevonden? Mooi! Bij Ford-dealer Stern kun je deze gemakkelijk jouw personenauto of Ford bedrijfswagen kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden verschillen per occasion en dit kun je terugvinden op de pagina van een specifieke Ford occasion. Heb je vragen of wil je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen

Waarom koop je een tweedehands Ford bij Stern?

Wanneer je bij Stern een Ford occasion koopt, krijg je standaard BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie voor minimaal een half jaar. Daarnaast kun je bij iedere tweedehands Ford van Stern rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Dit kun je nog verder uitbreiden met extra Stern Servicepakketten om zorgeloos in jouw nieuwe Ford occasion te kunnen rijden.

Stern vertegenwoordigt zeventien toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Volvo, Land Rover, Kia, Opel en Ford en heeft een netwerk van meer dan 70 vestigingen in Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Stern ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering. Stern hecht veel waarde aan sterke relaties met haar leveranciers en klanten en onderscheidt zich door betrokken en specialistische medewerkers. Hier kun je op vertrouwen bij de aanschaf van jouw Ford occasion.

Ford personenauto's en bedrijfswagens

Ford is een van de grootste autofabrikanten ter wereld. Van origine is het bedrijf Amerikaans, maar inmiddels zijn de Ford Fiesta, Ford Focus en Ford Ka niet meer weg te denken uit het Europese straatbeeld. Een ander populair en opvallend model is de Ford Mustang, gekenmerkt door zijn stoere uiterlijk en mooie geluid.

Voor de liefhebber biedt Ford de Ford ST uitvoeringen. Deze sportieve ST-line modellen zijn nóg luxer uitgerust en zijn voorzien van allerlei sportieve details, wat zorgt voor een extra dynamisch uiterlijk. 

Veelgestelde vragen over Ford occasions

Ik wil de garantieperiode van mijn mijn Ford occasion verlengen, kan dat?

Ja, dat kan. Bij Stern kun je kiezen voor een aanvullend servicepakket. Zo kun je met het Premium of Excellent pakket de garantie van je occasion verlegen tot een jaar. Lees hier meer over de verschillende Stern Occasion Servicepakketten.

Ik wil mijn huidige auto inruilen, kan dat?

Ja, wij ruilen je auto graag in. Je kunt eenvoudig de inruilwaarde berekenen met onze online taxatie tool. Deze vind je op de verschillende occasion pagina's. Let op: deze inruilwaarde is indicatief. Tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen zal de definitieve inruilwaarde worden bepaald.

Hoe zuinig is een tweedehands Ford?

Dat verschilt per model en uitvoering. Je kunt altijd het energielabel en het type brandstof van een Ford occasion terugvinden in de specificaties. Hier staat of de auto op benzine of diesel rijdt, of dat het een hybride of volledig elektrische auto is. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de Stern-dealer waar jouw Ford occasion staat. 

Kan ik de BTW van een Ford occasion verrekenen?

Niet altijd. Stern verkoopt namelijk zowel BTW-auto’s als marge-auto’s, wat inhoudt dat je als zakelijke rijder de BTW soms wel terug kunt vorderen en soms niet. Informeer bij de vestiging waar jouw tweedehands Ford staat of je de BTW terug kunt vorderen.

Hoe kan ik mijn tweedehands Ford betalen?

Bij Stern kun je je tweedehands Ford direct kopen, leasen of financieren. Als je de occasion besluit te kopen dient je betaling bijgeschreven te staan voor het moment van aflevering. Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens de aflevering een pinbetaling te doen. Let er dan wel op dat het pinlimiet van te voren is aangepast bij de bank. Wil je liever contant betalen? Dat kan, maar vraag even naar de voorwaarden.