Geniet zorgeloos van een nieuwe Ford EcoSport voor een vast bedrag per maand

De Ford EcoSport is een compacte en stoere SUV boordevol nieuwe technologie. Hierdoor is hij naast extreem veilig ook buitengewoon comfortabel. Hij heeft krachtige en zuinige motoren en biedt veel rijplezier. Kies voor private lease van Stern en rijd zorgeloos in een gloednieuwe Ford EcoSport al vanaf € 399,- per maand all-in! 

Naast een scherp leasetarief biedt Stern je de mogelijkheid je huidige auto zeer voordelig in te ruilen. Ben je benieuwd wat jouw auto waard is? Vraag eenvoudig een indicatieve waarde op met behulp van onze online taxatietool. 

Bereken hieronder jouw leasetarief en vraag direct een proefrit of offerte aan. Liever direct wegrijden? Vind jouw nieuwe Ford EcoSport in onze grote voorraad met nieuwe en jong gebruikte modellen. 

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Ford EcoSport

De Ford EcoSport zelf ervaren?

Benieuwd geworden? Kom de Ford EcoSport zelf ervaren! Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van jouw nieuwe auto. 

Standaard rijk uitgerust

Alle technologie en elke functie in de Ford EcoSport is bewust toegevoegd om bij te dragen aan jouw rijplezier. Bedien met je stem jouw telefoon, muziek en navigatie. Geniet van de beste geluidskwaliteit via het Bang & Olufsen audiosysteem en kom met plezier op iedere bestemming aan. 

Meer informatie, een proefrit of offerte?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen de Ford EcoSport private leasen

Wat kost het private leasen van een Ford EcoSport

Bij Ford-dealer Stern lease je al een Ford EcoSport vanaf €399 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Ford EcoSport privé leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Ford EcoSport‘s op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Ford EcoSport?

Meer informatie over de Ford EcoSport vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.  

 

Wat zit bij het private leasetarief van de Ford EcoSport inbegrepen?

Bij het leasetarief van de Ford EcoSport zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Stern verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!