Private lease de Ford Fiesta voor een vast bedrag per maand

De Ford Fiesta is standaard rijk uitgerust en voorzien van de nieuwste technologieën. Ga je voor de Trend uitvoering dan voldoet deze al snel aan jouw minimale wensen. Zoek je meer gemak en luxe, ga dan voor de Ford Fiesta Titanium. Welke Ford Fiesta uitvoering je ook kiest er is er altijd een die voldoet aan jouw wensen. Wil je dan ook nog zekerheid over de kosten per maand. Kies dan voor Private Lease van Stern. De Ford Fiesta is dan voor een vast bedrag per maand, all-in, van jou. 

Private Lease de Ford Fiesta

De Ford Fiesta zelf ervaren?

Ontdek de Ford Fiesta nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Standaard rijk uitgerust

De Ford Fiesta is standaard rijk uitgerust en voorzien van de nieuwste technologieën. Denk aan Active City Stop, Adaptive Cruise Control en SYNC 3. Alles voor een maximale veiligheid. De ecoboost motoren zorgen ervoor dat je extra zuinig rijdt. 

Private lease de Ford Fiesta

Veelgestelde vragen over de Ford Fiesta

Wat kost het privé leasen van een Ford Fiesta per maand?

Bij Ford-dealer Stern lease je al een Ford Fiesta vanaf €239 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 6.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Ford Fiesta leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Ford Fiesta ‘s op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Ford Fiesta?

Meer informatie over de Ford Fiesta vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.