Private lease de Ford Focus

Rijdt weg in een nieuwe Focus vanaf € 379 per maand! Liever direct wegrijden? Bekijk de grote voorraad Ford Focus of bekijk de andere private lease modellen en vindt je nieuwe auto. Zo kan je alsnog rijden in een Focus. 

Naast een scherp leasetarief biedt Stern je de mogelijkheid je huidige auto zeer voordelig in te ruilen. Ben je benieuwd wat jouw auto waard is? Vraag eenvoudig een indicatieve waarde op met behulp van onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd. 

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Ford Focus

Voorzien van de nieuwste technologie 

De Ford Focus is de eerste Ford in Europa die leverbaar is met het moderne SYNC3-systeem. Met dit systeem heb je eenvoudig toegang tot audio, navigatie, climate control en mobiele telefoon. Daarnaast parkeer je met dit systeem automatisch handsfree loodrecht in. De verbeterde Active City Stop werkt tot snelheden van 50 km/u.  

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Ford Focus zelf ervaren?

Ontdek de Ford Focus nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Meer informatie, een proefrit of offerte?

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?