Private lease de Ford  Focus voor een vast bedrag per maand

Een chique en sportief design. Hieraan herken je de Ford Focus direct. De gestroomlijnde buitenkant met het kenmerkende Ford gezicht vormt een fraaie aanblik. Heb je interesse in de Focus, dan is deze leverbaar met toonaangevende EcoBoost-benzinemotoren en ECOnetic-dieselmotoren. Deze krachtige en brandstof vriendelijke motoren zorgen voor voldoende power, maar zijn tegelijkertijd zuinig. Kies uit een handgeschakelde zes versnellingsbak of automaat met acht versnellingen. Voor welke Ford Focus ga jij? Met Private lease van Stern lease je de Ford Focus al voor een vast bedrag per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 

Private Lease de Ford Focus

De Ford Focus zelf ervaren?

Ontdek de Ford Focus nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Voorzien van de nieuwste technologie 

De Ford Focus is de eerste Ford in Europa die leverbaar is met het moderne SYNC3-systeem. Met dit systeem heb je eenvoudig toegang tot audio, navigatie, climate control en mobiele telefoon. Daarnaast parkeer je met dit systeem automatisch handsfree loodrecht in. De verbeterde Active City Stop werkt tot snelheden van 50 km/u.  

Meer weten over de Ford Focus private lease?

Veelgestelde vragen over de Ford Focus

Wat kost het privé leasen van een Ford Focus per maand?

Bij Ford-dealer Stern lease je al een Ford Focus vanaf €359 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Ford Focus leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Ford Focus modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Ford Focus?

Meer informatie over de Ford Focus vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.