Private lease de Ford Puma voor een vast bedrag per maand

Ken jij de Ford Puma al? Met deze auto presenteert Ford een compacte crossover met een verbluffend design. Dankzij de Ford EcoBoost Hybrid 48-volt aandrijftechnologie en verfijnde hybride aandrijftechniek levert de Puma krachtige prestaties en heeft hij een gunstig brandstofverbruik. Wil jij de nieuwe Ford Puma ervaren? Met Private Lease van Stern is de Ford Puma voor een vast bedrag per maand, all-in, van jou. 

Private Lease de Ford Puma

De Ford Puma zelf ervaren?

Ontdek de Ford Puma nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Meer comfort dankzij technologische snufjes

De Ford Puma zit bordenvol technologische snufjes. Het vooruitstrevende assistentiesysteem zorgt voor een minder inspannende rijervaring. Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Speed Sign Recognition en Lane Centering zorgen voor gemak op de snelweg in langzaam rijdend- en stilstaand verkeer. En Local Hazard Warning informeert de bestuurder over gevaarlijke situaties voordat deze zichtbaar zijn voor bestuurder of sensoren. Dankzij al deze technieken ervaar jij als bestuur nog meer comfort.

Meer weten over de Ford Puma private lease?

Veelgestelde vragen over de Ford Puma

Wat kost het privé leasen van een Ford Puma per maand?

Bij Ford-dealer Stern lease je al een Ford Puma vanaf €339 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Ford Puma leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Stern hebben wij diverse Ford Puma’s op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod

Waar kan ik meer informatie vinden over de Ford Puma?

Meer informatie over de Ford Puma vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.