Onze specialistische vakmensen staan klaar voor jou

Wij kennen jouw Ford als geen ander en dat komt doordat onze monteurs met passie werken aan jouw auto. Bij Stern werken we uitsluitend met originele Ford onderdelen. Met regelmatig onderhoud aan jouw Ford blijft deze altijd in optimale conditie. Bij Stern kun je altijd terecht voor onderhoud, de APK of het repareren van je auto.

ACTIE: kom langs voor de Lente Check!

Geef jouw Ford na het winterse weer een volledige check-up en ga veilig de weg op in de lente. Voor slechts € 29,- controleren wij jouw Ford op maar liefst 16 vitale punten en geven wij je het juiste onderhoudsadvies

Maak eenvoudig een werkplaatsafspraak en geef jouw Ford de zorg die hij verdient! 

Ford onderhoud

Een nieuwe Ford gekocht? Dan zal deze op den duur ook onderhouden moeten worden. Onze vriendelijke en vakkundige monteurs staan voor je klaar voor het uitvoeren van onderhoud aan jouw Ford. Zij weten precies welk onderhoud jouw Ford nodig heeft. Wij werken met vast onderhoudstarieven. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. Bij aanvullende werkzaamheden informeren wij je tijdig en krijg je altijd een vrijblijvende prijsopgave. Gedurende het onderhoud houden wij je mobiel. Zo bieden we je al een vervangende auto vanaf €32, kun je gebruik maken van een gratis leenfiets of informeer naar de mogelijkheden van onze haal- en brengservice.  

Voordelen Ford onderhoud

Wanneer je in onze moderne autogarage langskomt voor onderhoud aan jouw Ford, profiteer je van de vele voordelen van onderhoud door de specialist:

  • Met 12 vestigingen zijn wij altijd dichtbij
  • Onderhoud, APK en reparatie voor alle merken
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Vaste onderhoudstarieven, je weet vooraf waar je aan toe bent
  • Onderhoud volgens uitgebreide Ford onderhoudscontrolelijst
  • 24-uurs Europese Ford pechhulp voor onderweg.
  • Duidelijke uitleg van de factuur en werkzaamheden
  • Behoud van de fabrieksgarantie en de carrosseriegarantie.
  • Gebruik van originele onderdelen en vloeistoffen volgens de fabrieksspecificatie.
  • De waarde van jouw Ford blijft behouden en de technische staat wordt gewaarborgd.

Reparatie en vervanging bij Stern

Natuurlijk wil jij jouw Ford in topconditie houden. Vervang of repareer onderdelen daarom op tijd. In onze moderne werkplaatsen hebben wij alle kennis en apparatuur voorhanden waardoor jij kunt blijven vertrouwen op jouw auto. Bij Stern repareren en vervangen we onderdelen groot en klein, zodat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan.