Meekijken met de monteur

Onderhoud aan je auto of bedrijfswagen was vroeger nog wel eens ondoorzichtig. Je rijdt naar de Ford dealer met een prima werkende auto. Dan blijkt na de controle dat er bijvoorbeeld koelvloeistof lekt, het bandenprofiel niet voldoet of er een andere reparatie gedaan moet worden. Jij moet als klant vertrouwen op de bevindingen van de monteur. Daarvoor introduceren wij Ford Video Check waarbij je met de monteur meekijkt.  

Advies tijdens de video opname

De Ford Video Check geeft je vertrouwen en rust. Bij een APK of een onderhoudsbeurt filmt de monteur wat hij tegenkomt. Hij legt daarbij op een eenvoudige manier uit wat de aandachtspunten zijn. Ook geeft hij aan wat eraan gedaan kan worden. Zijn de remschijven bijvoorbeeld nog net dik genoeg, maar houdt het niet over? Dan toont de monteur dat aan met een meetinstrument. Tijdens de video opname geeft hij een advies.  

Ford Video Check bij Stern

Bij Stern krijg je persoonlijk advies met de Ford Video Check. Je ziet precies welke werkzaamheden aan je auto uitgevoerd moeten worden, waarom en wat het gaat kosten. Zo worden er geen reparaties uitgevoerd zonder toestemming. Na de APK krijg je een overzichtelijk keuringsrapport met daarin reparatie-, afkeur- en adviespunten.  

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen over Ford Video Check

Betaal ik extra voor Ford Video Check?

Absoluut niet. Deze service verlenen wij gratis. 

Wat zie ik tijdens een Video Check?

Tijdens de Video Check laat de monteur de verrichte werkzaamheden aan je auto zien. Loopt hij tegen meerwerk aan? Dan krijg je in de video te zien wat dit betekent. Ook krijg je meteen een advies.