Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford-dealer van Amsterdam-Zuidoost 

Kom langs bij onze gespecialiseerde FordStore Amsterdam-Zuidoost. Wij zijn niet alleen Ford-dealer, want ook met een auto van een ander merk ben je van harte welkom. De vriendelijke en kundige automonteurs van Stern voeren graag een grondige keuring voor je uit. Zo weet je zeker dat jouw auto voldoet aan de gestelde eisen.  

Bij onze vestiging in Amsterdam-Zuidoost hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden FordStore Amsterdam-Zuidoost

Ford op voorraad in Amsterdam-Zuidoost

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford-dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

FordStore onderhoud en service

Je wil dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Amsterdam-Zuidoost. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.