Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford-dealer van Amsterdam-Zuidoost 

Kom langs bij onze gespecialiseerde FordStore Amsterdam-Zuidoost. Hier staan we graag voor je klaar en helpen we je bij het vinden van een nieuwe of tweedehands Ford en adviseren we je graag over kopen, leasen of financieren. Daarnaast onderhouden we je auto in onze werkplaats of voeren we indien nodig een reparatie voor je uit.
Wij zijn niet alleen Ford-dealer, want ook met een auto van een ander merk ben je van harte welkom!

Bij onze vestiging in Amsterdam-Zuidoost hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Graag tot snel bij Ford-dealer Stern in Amsterdam!

Ford Express Service - klaar terwijl je wacht!

Onze vestiging in Amsterdam biedt de Ford Express Service aan. Daarbij werken twee Ford-monteurs tegelijk aan jouw auto volgens een checklist. Zo is jouw auto veel sneller klaar en kun je gauw de weg weer op - zonder extra betaling uiteraard!

Interesse in onze Ford Express Service? Maak nu telefonisch een afspraak via 020 311 27 00!

Openingstijden FordStore Amsterdam-Zuidoost

Wat klanten van ons vinden

Het eerlijke verhaal, wel zo transparant

4.3 (307 reviews) Bekijk reviews
Customer Viewpoint

Proefrit aan huis of virtuele proefrit?

Wil je liever niet op pad of heb je geen tijd, maar wil je een een auto wel kunnen bezichtigen en testen? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak voor onze proefrit-aan-huis-service. We komen dan met liefde de auto die jij op het oog hebt langsbrengen. Je kunt de auto uitproberen en wij leggen alle functionaliteiten aan je uit, beantwoorden al je vragen en voorzien je van advies.

Wil je de auto alleen bekijken? Ook dat is mogelijk. Tijdens een virtuele bezichtiging zal onze verkoper je via een videoverbinding alles van de auto laten zien en al je vragen beantwoorden. Zo krijg je in korte tijd een duidelijk beeld van de auto en kun je makkelijker een keuze maken!

Ford op voorraad in Amsterdam-Zuidoost

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford-dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

FordStore onderhoud en service

Je wil dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Amsterdam-Zuidoost. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.