Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Den Haag en omstreken 

Kom langs bij onze gespecialiseerde autogarage FordStore Den Haag. Als dé Ford-dealer in de regio Den Haag zijn wij behalve voor diverse soorten controles en keuringen ook het adres voor de aanschaf van een nieuwe Ford, Mustang of Vignale, zo van de dealer. Maak hierbij gebruik van ons aantrekkelijke inruilvoorstel en bespaar flink op jouw nieuwe auto. Hier vind je ook een ruim aanbod mooie en kwalitatieve occasions.  

Bij onze vestiging in Den Haag hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden FordStore Den Haag

Ford op voorraad in Den Haag

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford-dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend. 

Ford onderhoud en service

Je wil dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Den Haag. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.