Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Dordrecht en omstreken

Al het onderhoud aan jouw auto laat je uitvoeren door jouw Ford-dealer Stern. Wij zijn erkend Ford-dealer, maar ook als je een BMW, Audi, Mercedes of ander merk auto hebt ben je van harte welkom. Een APK combineren met een grote of kleine beurt? Ook dat is mogelijk! Neem direct contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. 

Bij onze vestiging in Dordrecht hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Dordrecht

Ford op voorraad in Dordrecht

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford-dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Dordrecht. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.