Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Gorinchem en omstreken  

Bied jouw auto aan voor een keuring of onderhoud bij jouw gespecialiseerde Ford-dealer Stern in Gorinchem. Met jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten tijdens de APK keuring. De keuring wordt zelfs gedaan terwijl je wacht en geniet van gratis Wifi en koffie of thee. Niet alleen wanneer jouw auto een keuring nodig heeft of wanneer deze onderhoud nodig heeft kun je bij ons terecht. Toe aan iets nieuws? Kom dan bij ons langs voor een andere auto. Wij zijn namelijk erkend Ford-dealer. Bij ons vind je een ruime keuze aan verschillende soorten merken en modellen.  

Bij onze vestiging in Gorinchem hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Gorinchem

Ford op voorraad in Gorinchem

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Gorinchem. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.