Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Haarlem en omstreken

Kom langs voor een breed aanbod aan diensten bij onze autogarage in Haarlem. Behalve een uitgebreide APK keuring kun je bij ons ook terecht voor verschillende andere diensten, uitgevoerd door onze goed opgeleide automonteurs. Denk aan reparaties, het vervangen van zomer- of winterbanden, schadeherstel, ruitschade en de aanschaf van accessoires. Aangezien wij erkend Ford-dealer zijn, hebben we een ruim aanbod aan Ford occasions en accessoires. Bij de aankoop van occasions heb je gegarandeerd twee jaar garantie. Daarnaast zijn onze occasions altijd van hoge kwaliteit. Toch echt liever een nieuwe auto? Ook hierin bieden wij veel keuze. 

Bij onze vestiging in Haarlem hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Haarlem

Ford op voorraad in Haarlem

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford-dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn gemakkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Haarlem. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.