Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Hoofddorp en omstreken 

Bij onze moderne autogarage in Hoofddorp ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten. Wij helpen je altijd, ongeacht het merk van jouw auto. Heb je een uitgebreide keuring of reparatie nodig? Onze deskundige automonteurs lossen alles voor je op in onze goed uitgeruste autogarage in Hoofddorp. Stern is de meest complete Ford-dealer en autogarage in Hoofddorp. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor verschillende keuringen, reparaties en andere werkzaamheden, maar ook voor het aanschaffen van een nieuwe Ford of een mooie auto van een ander merk waar wij dealer van zijn. Dit kan een kwaliteitsoccasion zijn, maar ook een compleet nieuwe auto. 

Bij onze vestiging in Hoofddorp hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Hoofddorp

Ford op voorraad in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford-dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn gemakkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend. 

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Hoofddorp. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.