Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Lisse en omstreken

Bij de ervaren autogarage van Stern in Lisse kun je terecht voor allerlei diensten. Zo bieden wij een deskundige APK keuring, een uitgebreide grote en kleine beurt en goed onderhoud. Na een bezoek aan onze zaak ga je gegarandeerd veilig weer de weg op. Is de tijd weer aangebroken om jouw auto te voorzien van een keuring? Bij ons wordt jouw auto gekeurd door ervaren keurmeesters, die snel en voordelig jouw auto keuren. Zelfs zo snel dat je gewoon kunt blijven wachten onder het genot van een kopje koffie of thee.  

Bij onze vestiging in Lisse hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren  
  • Gratis WiFi  
  • Gezellige showroom  
  • Moderne werkplaats  
  • Verse bonenkoffie 

Openingstijden Stern Lisse

Ford op voorraad in Lisse

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn gemakkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Lisse. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.