Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Naaldwijk en omstreken 

Bij onze autogarage in Naaldwijk ontvang je altijd de beste service. Kom langs voor het laten uitvoering van de APK , grote- of kleine beurt en reparaties aan je Ford. Je profiteert altijd van de scherpste tarieven, de beste service en de hoogste kwaliteit. Zo weet je zeker dat je snel en zonder problemen weer de weg op kunt. Blijkt er iets niet te kloppen of te voldoen aan de eisen? Dan lossen wij dit graag samen met jou op. Dat is dé service van jouw Ford-dealer Stern in Naaldwijk. 

Bij onze vestiging in Naaldwijk hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Naaldwijk

Ford op voorraad in Naaldwijk

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Naaldwijk. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.