Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Noordwijk en omstreken 

Behalve voor reparaties, keuringen en onderhoud kun je ook bij ons terecht voor het uitzoeken van een nieuwe auto. Als officieel Ford dealer heb je bij onze autogarage in Noordwijk keuze uit een ruim aanbod occasions, nieuwe modellen en leaseauto’s. Ervaar de voordelen van onze persoonlijke aanpak. Kies voor Stern in Noordwijk en je weet zeker dat reparaties en onderhoudsbeurten altijd verlopen met een persoonlijke aanpak, net zoals bij elke andere Ford dealer. 

Bij onze vestiging in Noordwijk hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren  
  • Gratis WiFi  
  • Gezellige showroom  
  • Moderne werkplaats  
  • Verse bonenkoffie 

Openingstijden Stern Noordwijk

Ford op voorraad in Noordwijk

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn gemakkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Noordwijk. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.