Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Rotterdam Alexanderpolder en omstreken 

Zoek je een autogarage in Rotterdam Alexanderpolder waar je terecht kunt voor het uitvoeren van verschillende keuringen en onderhoudsbeurten? Maak dan een afspraak bij Stern. In onze autogarage werken monteurs en keurmeesters met jarenlange ervaring, waardoor je gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit én dat met de persoonlijke service van de Ford-dealer.

Bij onze vestiging in Rotterdam Alexanderpolder hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Rotterdam Alexanderpolder

Ford op voorraad in Rotterdam Alexanderpolder

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford-dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend.

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Rotterdam Alexanderpolder. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.