Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Rotterdam Zuid en omstreken  

De keurmeesters van onze autogarage in Rotterdam-Zuid keuren jouw auto grondig, zoals een goede Ford dealer dat doet. Wanneer je jouw auto bij ons langs brengt voor de APK, kun je in de meeste gevallen wachten tot de keuring klaar is. Dit onder het genot van een kopje koffie en gratis Wifi.  Op zoek naar een nieuwe auto? Dan heb je bij Stern in Rotterdam-Zuid voldoende keuze. Je vindt bij ons nieuwe auto’s, occasions, bedrijfswagens en leaseauto’s. Voor de auto’s in deze laatste categorie hebben we een aantrekkelijk financieringsplan.  

Bij onze vestiging in Rotterdam Zuid hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Rotterdam Zuid

Ford op voorraad in Rotterdam Zuid

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn makkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend. 

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Rotterdam Zuid. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.