Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Dé Ford dealer van Schiedam/Vlaardingen en omstreken

Ben je op zoek naar een goed uitgeruste autogarage in Schiedam en omgeving waar je echte service krijgt? In onze autogarage staan onze ervaren en goed opgeleide automonteurs graag voor je klaar. Zij voeren verschillende diensten uit voor alle automerken, zoals onderhoud, de APK, schadeherstel, banden wissels en het herstellen van ruitschade.  Bij ons in Schiedam werken vakkundige automonteurs met de modernste apparatuur en met originele merkonderdelen.

Bij onze vestiging in Schiedam/Vlaardingen hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Stern Schiedam / Vlaardingen

Ford op voorraad in Schiedam/Vlaardingen

Ben je op zoek naar een nieuwe Ford? Of een occasion? Als erkend Ford-dealer hebben wij een grote voorraad met rijk uitgeruste en scherp geprijsde nieuwe én tweedehandse modellen. Bekijk eenvoudig online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. We zijn gemakkelijk te bereiken en zes dagen per week geopend. 

Ford onderhoud en service

Je wilt dat jouw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet je zeker dat je tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Schiedam/Vlaardingen. Wij voeren een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uit. Wij hebben de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s.