Gespecialiseerd in het leasen van Ford

Bij Stern lease je een auto voor zakelijk gebruik. Wij zijn gespecialiseerd in het leasen van verschillende Ford modellen. Vraag je specialist van Stern naar de voorwaarden. De rentepercentages verschillen per looptijd. Regelmatig zijn er actietarieven met extra lage rentepercentages.  

Ford zakelijke lease modellen

Connected - page image
Vernieuwd

Ford Fiesta


Ontdek de brede selectie uitvoeringen van de nieuwe Ford Fiesta

puma

Ford Puma

Business lease

€ 409


Compacte crossover met een verbluffend design

ecosport

Ford EcoSport


Deze vernieuwde en stoere SUV voelt zich thuis op elk terrein

mondeo

Ford Mondeo Hybride

Business lease

€ 619


De vernieuwde Mondeo: milieubewust en comfortabel 

mach-e

Ford Mustang Mach-E

Business lease

€ 609

€ 599


Volledig elektrisch en iconisch 

explorer

Ford Explorer

Business lease

€ 1.199


Opvallend, comfortabel en krachtig

Ford zakelijke lease bedrijfswagens

transit-courier

Ford Transit Courier


Compacte bedrijfswagen met verrassend veel ruimte

transit-custom

Ford Transit Custom

Business lease

€ 385

€ 375


Betrouwbare bedrijfswagen met lage gebruikskosten

transit

Ford Transit

Business lease

€ 390


De grootste bedrijfswagen van Ford

ranger

Ford Ranger

Business lease

€ 375


Verkozen tot International Pick Up of the Year

Voordelen van Ford Zakelijke Lease

Het leasen van een Ford voor zakelijk gebruik heeft een aantal voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. We hebben een aantal van deze voordelen voor je op een rijtje gezet:  

  • Het is mogelijk een aanbetaling te doen.
  • Het inruilen van je huidige auto is mogelijk.
  • Je spreekt eenvoudig een slottermijn af.
  • Kies zelf je looptijd. Deze varieert van twaalf tot zestig maanden.
  • Voor de financiering van een leaseauto voor zakelijk gebruik hoef je niet naar de bank. Bij Stern regel je eenvoudig een krediet via Ford Credit. Zo regel je alles onder één dak.

De perfecte service van Stern

Stern helpt je met al je vragen over mobiliteit: van aanschaf tot het beheer van personen- en bedrijfsauto’s. Of je nu ZZP’er bent, tot het MKB behoort of een groot wagenpark hebt. Onze accountmanagers en medewerkers helpen je graag op weg. Wij hebben altijd de perfecte zakelijke oplossing voor je. 

Full Operational Lease

Met Full Operational Lease neemt de leasemaatschappij de kosten en het beheer van je auto’s volledig voor eigen rekening. Zo heb jij meer tijd voor je dagelijkse werkzaamheden. Afschrijving, verzekering, reparatie, onderhoud en wegenbelasting zitten standaard in het leasetarief. Het is mogelijk om deze uit te breiden met vervangend vervoer, brandstof en winterbanden.  

Financial Lease

Het is mogelijk om te kiezen voor Financial Lease. Hierbij financier je de volledige aankoopwaarde van je nieuwe of gebruikte Ford. Daarbij zorg je zelf voor bijvoorbeeld onderhoud en verzekering. Van tevoren stellen we samen het maandbedrag en de looptijd vast. De rente ligt dan vast en verandert dus niet tijdens de looptijd. Als de looptijd afloopt, ben jij volledig eigenaar van de auto als je geen slottermijn hebt ingesteld.  

Lease een auto voor zakelijk gebruik bij Stern

Wil jij een auto leasen voor zakelijk gebruik? Voor jezelf of voor je medewerkers? Maar weet je niet welke financieringsvorm het best past bij jouw situatie? Wij zoeken het graag voor je uit. Neem contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden tijdens een gesprek bij de dichtstbijzijnde Stern vestiging. Liever direct een offerte? Vraag deze hier aan.  

Zakelijk leasen uit voorraad

Snel rijden tegen een voordelig leasebedrag? Grote kans dat we jouw perfecte Ford al bij ons in de showroom hebben staan! Zeker wanneer je op zoek bent naar extra rijk uitgeruste modellen. Bekijk de gehele voorraad online. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen.

Meer weten over Ford zakelijke lease?

Veel gestelde vragen over Ford zakelijke lease

Heeft zakelijke lease invloed op het hypotheekbedrag wat ik wil aanvragen? 

Het is mogelijk dat dit invloed heeft, maar dat hangt van vele factoren af. Laat je adviseren door onze verkoopadviseurs. 

Wat is het verschil tussen Full Operational Lease en Financial Lease?

Bij Full Operational Lease neemt de leasemaatschappij de kosten en het beheer van je auto(‘s) voor eigen rekening. Bij Financial Lease financier je de auto zelf. Ook zorg je in dit geval zelf voor bijvoorbeeld onderhoud en verzekering.