Stap in de wondere wereld van de Hongqi E-HS9

Nieuw op de Nederlandse markt: een gloednieuwe, 100% elektrische SUV met een uniek en luxueus design. Een merk dat haar strepen al verdiend heeft in onder andere China en Noorwegen, maar nu ook hier voet aan de grond zet met een verbluffend model. De E-HS9 is een riante zes- of zevenzitter en voorzien van luxe noviteiten, een krachtige elektromotor en heeft een scherp concurrerend prijskaartje.

Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de Hongqi E-HS9, de prijzen én de mogelijkheid om als eerste te kunnen proefrijden wanneer hij bij ons in de showroom staat. 

100% elektrisch, 100% luxe

De Hongqi E-HS9 is volledig elektrisch. Deze elektrische prestaties maken de E-HS9, naast het feit dat het een hele luxe zes- of zevenzitter is, uniek in zijn segment. Zo heb je de keuze uit twee verschillende accupakketten. De ene versie heeft een actieradius van 396 km (WLTP), beschikt over 436 pk en heeft een accupakket van 84 kWh. De andere versie heeft een actieradius van maar liefst 465 km (WLTP), heeft 551 pk en heeft een accupakket van 99 kWh. Deze laatste versie sprint dankzij zijn grote vermogen in slechts 4,9 seconden van 0 naar 100. Een bijzondere prestatie voor een SUV van dit formaat.

Een eerste indruk van de Hongqi E-HS9

Wil jij online alvast een eerste kennismaking met de elektrische E-HS9? Bekijk dan onze YouTube video. Wij laten je graag alle details zien van dit model. Ben jij al geabonneerd op ons YouTube kanaal?

Alles nog even rustige nalezen? Bekijk dan de details van de E-HS9.

De Hongqi E-HS9 zit boordevol luxe noviteiten

Deze luxe SUV is speciaal ontwikkeld om jou in stijl te vervoeren. Hij heeft een opvallend hoge voorkant, met een imposante grille met verticale koelopeningen en een interessante lichtsignatuur waar hij direct aan te herkennen is. Zo heeft hij opvallende koplampen, een lijn van LED-verlichting langs de grille en verticale knipperlichten die het lijnenspel van de grille accentueren. En wist je dat de rode LED-verlichting op de motorkap een verwijzing is naar de merknaam? Hongqi betekent namelijk 'rode vlag'. 
Aan de achterkant maakt de E-HS9 net zo’n imposante indruk als aan de voorkant. Hij heeft aan elkaar gekoppelde achterlichten die uit meerdere lijnen van LED bestaan en de remlichten bevatten een uniek LED-patroon. Dit geeft een meerdimensionaal en speels effect.

Maar niet alleen het exterieur is van grote grandeur, ook van het interieur en de technologie kun je veel verwachten. Hieronder een kleine selectie van wat de E-HS9 zo speciaal maakt:

Een ruime zes- of zevenzitter

De Hongqi E-HS9 is een SUV van formaat. Met zijn lengte van 5,2 meter, breedte van 2,01 meter en hoogte van 1,73 meter is het een waar ruimtewonder. Dit zorgt ervoor dat hij leverbaar is in verschillende varianten: je kunt kiezen voor een E-HS9 met zes of zeven stoelen. Iedere zitrij beschikt over meer dan voldoende ruimte, een eigen climate control paneel, USB-poorten en/of stopcontact. 

Kies de E-HS9 kleur die bij jou past

Naast tal van opties zal de Hongqi in een zestal kleuropties leverbaar zijn. De kleuren heten: 

  • Arctic Black
  • Glacier White
  • Mountain Grey
  • Glacier White en Arctic Black dak
  • Mountain Grey en Arctic Black dak

Tot slot kun je voor een ultra luxe Mountain Grey en Glacier two-tone lak gaan, alleen op speciale bestelling leverbaar. 

Alle details van de E-HS9

Is onze YouTube serie 'Stern Visual Review' laten we je rustig kennismaken met alle details van de E-HS9. We laten je uitgebreid het exterieur en interieur zien en nemen je mee in het infotainment systeem en alle noviteiten van dit top model.

Het hyperscreen domineert het interieur van de E-HS9

De cockpit van de E-HS9 komt rechtstreeks uit de toekomst. Over de gehele breedte van het dashboard vinden we drie aaneengeschakelde schermen die achter een doorlopende glasplaat liggen. Het meest linker scherm toont vanzelfsprekend de meest relevantie informatie voor de bestuurder, zoals de snelheid en actieradius. Het middelste scherm is voor de navigatie en het media-infotainmentsysteem. Het meest rechter scherm is interessant voor de bijrijder: hier kun je films en foto's op laten afspelen, wat zorgt voor entertainment van de bovenste plank.

Tot slot zien we nog een groot scherm verwerkt in het middenconsole. Via dit scherm zijn zaken als de klimaatregeling en de stoelverwarming, -verkoeling en massagefunctie te regelen. 

De Hongqi E-HS9 tijdens de EV Experience

Wij blikken terug op een geslaagde introductie van de Hongqi E-HS9 tijdens de EV Experience op Circuit Zandvoort. Heb je de EV Experience gemist? Bekijk onze aftermovie of kom kennismaken met de E-HS9 bij ons in Houten!  

Stern is exclusief Hongqi-dealer in Nederland

Heb jij interesse in de Hongqi E-HS9? Dan ben je bij Stern aan het juiste adres! Stern is namelijk exclusief Hongqi-dealer in Nederland. 

Stern is een van de grote automotiveconcerns in Nederland en onderdeel van Hedin Mobility Group AB. Met ruim 1.550 medewerkers, meer dan twintig toonaangevende automerken en een nagenoeg landelijke dekking zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je onder andere terecht voor de merken: Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Ford, Volvo, Land Rover, Fiat, Kia, Peugeot, Citroën en Opel
Bij ons kun je niet alleen een auto kopen, maar ook leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen onze vak-professionals je auto naar wens bestickeren. En uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij ons hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Stern is een allround autobedrijf dat jou graag helpt om mobiel te zijn én te blijven. 

Veelgestelde vragen over de Hongqi E-HS9

Wat is de prijs van een Hongqi E-HS9?

De Hongqi E-HS9 is te koop vanaf € 83.590.

Wat is de actieradius van de Hongqi E-HS9?

Je hebt de keuze uit twee verschillende accupakketten, waarbij de actieradius 396 km of 465 km bedraagt.

Hoe groot is de Hongqi E-HS9?

De Hongqi E-HS9 is 5,2 meter lang, 2,01 meter breed en 1,73 meter hoog. De wielbasis bedraagt een forse 3,11 meter. Hij is leverbaar als zes- of zevenzitter. 

Is de Hongqi E-HS9 een zevenzitter?

Dat is optioneel. De Hongqi is leverbaar als zes- of zevenzitter. 

Houd mij op de hoogte van de Hongqi

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Hongqi of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?