Ontvang 15% korting op het huren van een bestelbus

We hebben goed nieuws! Bij Stern Autoverhuur ontvang je als particulier nu tijdelijk maar liefst 15% korting op het huren van een bestelauto of verhuiswagen. Ongeacht het aantal kilometers of de duur van jouw huurperiode ontvang je 15% korting op je rekening. Zo wordt het klussen en verhuizen nóg een stukje leuker met een ruime en betrouwbare bestelbus van Stern.

Bekijk eenvoudig het actuele aanbod bij jou in de buurt en reserveer direct met 15% korting! Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021.

Zoek en reserveer je huurauto

Tijdelijk ruim vervoer nodig?

Heb je grootse plannen maar is jouw eigen auto te klein? Huur dan voordelig een bestelbus bij Stern Autoverhuur en ga er op uit! Wij bieden voor de korte én lange termijn jonge en goed onderhouden bestelauto's, verhuiswagens en koelwagens aan. Zo weet je zeker dat je met een betrouwbare auto de weg op gaat en onbezorgd kan klussen, verhuizen én genieten.

Zoek en reserveer direct je huurauto of vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over bestelbussen huren

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een bestelbus?

Je kunt bij al onze 20 vestigingen terecht voor het huren van een bestelbus. Onze vestigingen zitten onder andere in Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Dodrecht , Purmerend en Zwolle. Het huren van een bestelbus gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00  plaatsen. 

Zijn jullie bestelbussen reclamevrij?

Onze bestelbussen zijn niet voorzien van reclame. 

Kan ik meerdere bestelbussen bij jullie huren?

Voor zakelijk gebruik bieden wij de mogelijkheid om meerdere bestelbussen te huren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Wat is de inhoud/ lengte van de bussen met laadklep die jullie verhuren?

De inhoud en lengte van onze bussen met laadklep verschillen per merk en model. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.