Addax huren bij Stern

De Addax is een geschikte partner voor groenvoorzieners, themaparken, gemeente reiniging en bedrijven in de industrie. Maar ook voor bouwbedrijven die de binnenstad in willen, maar dit met hun huidige bedrijfswagens niet meer mogen als steeds meer steden door middel van milieuzones vervuilende voertuigen gaan weren. De ruime, comfortabele cabine, het panoramische uitzicht en 3G monitoring, zijn enkele kenmerken waarmee Addax vooroploopt ten opzichte van bestaande elektrische voertuigen. Huur de Addax nu bij Stern. 

Huur de mobiliteit van morgen, vandaag!

Addax Motors is ervan overtuigd dat de mobiliteit van morgen, in steden en agglomeraties, met kleine gepersonaliseerde, elektrische, utiliteitsvoertuigen zal gebeuren. Haar voertuigen garanderen zuinig, efficiënt, geluidloos en milieuvriendelijk vervoer. Met de robuuste elektrische voertuigen van Addax ben je klaar voor iedere klus. 

Huur nu een Addax via Stern en ontdek of een e-transporter interessant is voor jouw bedrijf.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over Addax huren

Wat betekent Addax? 

Een Addax is officieel een antilope, maar voor ons is het een 100% elektrisch vervoersmiddel. Het ideale hulpmiddel voor het verrichten van werk in de stad.   

Voor hoeveel tijd kan ik bij jullie een Addax huren? 

Bij beschikbaarheid kun je de Addax huren zolang je dit wilt.