Altijd kilometervrij huren
Huren zonder creditcard
Scherpe huurtarieven

Ontvang supervoordeel op een huurauto tijdens de herfstvakantie

Haal het meeste uit de herfst en ga erop uit! Plan een gezellig weekendje weg of ga spontaan op familiebezoek aan de andere kant van het land. Wat je ook van plan bent, met een huurauto van Stern zit je altijd goed. Vind direct de huurauto die bij je past en profiteer van onze supervoordelige actietarieven tijdens de herfstvakantie! De herfstvakantie tarieven zijn geldig van donderdag 8 oktober tot en met maandag 26 oktober.

Naast een veilige en betrouwbare huurauto treft Stern in tijden als deze extra maatregelen om jouw veiligheid te waarborgen, zodat jij onbezorgd en met veel plezier op pad kunt. Zo desinfecteren wij iedere auto grondig en zijn er op iedere locatie extra voorzieningen geplaatst en maatregelen getroffen. Wil je meer weten? Lees hier meer over onze uitgebreide maatregelen rondom COVID-19.

Kies je huurauto

Actievoorwaarden

Herfstvakantie tarieven zijn geldig van donderdag 8 oktober 15.00 uur tot maandag 26 oktober 9.00 uur. Minimale huurtermijn tijdens de actieperiode is 2 dagen. Bekijk de actievoorwaarden.