Altijd een oplossing op maat

Soms heb je als organisatie tijdelijk extra bestelbussen nodig of moet je privé net even wat meer vervoeren dan wat er in je eigen auto past. Wat de reden ook is, wij bieden altijd een huuroplossing op maat. Een bestelauto huren voor één dag of juist langer? Ook dat is mogelijk bij Stern! 

Bestelbus huren

Reclamevrije bestelbussen met airco

Stern heeft verschillende merken en modellen jonge bestelbussen te huur. Deze zijn onderverdeeld op basis van de grootte van de laadruimte en het maximale laadgewicht. Al onze bestelbussen zijn reclamevrij en hebben airco. Je hebt keuze uit verschillende opties en accessoires. Zo huur jij altijd de beste bestelauto. Neem contact op, onze huurexperts helpen je graag verder. 

Bij Stern huur je altijd kilometervrij

Huur je een bestelbus van Stern dan huur je deze zeer compleet. Zo is er altijd een allrisk verzekering inbegrepen bij de huurprijs en worden alle bestelbussen kilometervrij verhuurd. Huur je zakelijk een bestelauto dan kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wil je extra opties en accessoires, zoals een extra inzittende verzekering, navigatiesysteem of het verlagen van je eigen risico? Ook dat is, tegen een meerprijs, mogelijk.  

Veelgestelde vragen over bestelbus huren

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een bestelbus?

Je kunt bij al onze 20 vestigingen terecht voor het huren van een bestelbus. Onze vestigingen zitten onder andere in Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Dodrecht , Purmerend en Zwolle. Het huren van een bestelbus gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00  plaatsen. 

Zijn jullie bestelbussen reclamevrij? 

Onze bestelbussen zijn niet voorzien van reclame. 

Kan ik meerdere bestelbussen bij jullie huren?

Voor zakelijk gebruik bieden wij de mogelijkheid om meerdere bestelbussen te huren. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.