Reserveer een bus met laadklep bij Stern

Ga je verhuizen of moet je zware en grote spullen vervoeren? Huur dan bij Stern een bus met laadklep!  Wij leveren bussen met laadklep van hoge kwaliteit voor een scherp huurtarief. En dat volledig kilometervrij. Bekijk onze mogelijkheden en reserveer je bus met laadklep vandaag nog bij Stern. 

Bus met extra grote laadruimte

Je reserveert een bus met laadklep eenvoudig en voordelig bij Stern. Zo leveren wij bijvoorbeeld de Mercedes-Benz Sprinter met lift. Deze bus heeft een dieselmotor en een grote laadruimte van 18,5 m3. Je hebt hierbij de keuze uit een handgeschakelde bus of een automaat. Ook is het mogelijk om andere opties aan je reservering toe te voegen, zoals een inzittendenverzekering, navigatiesysteem of een lager eigen risico.  

Altijd kilometervrij huren

Bij Stern huur je een bus altijd kilometervrij. Hierbij heb je keuze uit verschillende merken zoals bijvoorbeeld Volkswagen, Mercedes-Benz en Ford. Ook is het mogelijk om opties en accessoires toe te voegen.  

Altijd kilometervrij
Allrisk verzekerd
Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar

Huur een bestelbus met laadklep

Veelgestelde vragen over bus met laadklep huren

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een bus met laadklep?

Je kunt bij al onze 20 vestigingen terecht voor het huren van een bus met laadklep. Onze vestigingen zitten onder andere in Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Dordrecht, Purmerend en Zwolle. Het huren van een bus met laadklep gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00 plaatsen. 

Wat is de inhoud/ lengte van de bussen met laadklep die jullie verhuren?

De inhoud en lengte van onze bussen met laadklep verschillen per merk en model. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.