Goederen vervoer tot 0 graden Celsius 

Moet je goederen gekoeld vervoeren? Huur dan nu een koelwagen bij Stern. Onze Mercedes-Benz koelwagens zijn uitgerust met een koelmotor, waarmee de laadruimte tot maximaal 0 graden Celsius wordt gekoeld. Elke koelwagen is uitgerust met een dieselmotor. Extra opties zijn mogelijk bij de reservering van jouw koelwagen. 

Uitgebreide service van Stern

Bij SternRent zijn alle voertuigen allrisk verzekerd. Huur jij zakelijk een koelwagen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. In geval van diefstal, ongelukken of pech is onze alarmcentrale 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Deze uitgebreide dienstverlening is wat huren bij Stern uniek maakt. Maak een afspraak, onze verhuurexperts helpen je graag verder. 

Koelwagen huren

Veelgestelde vragen over koelwagen verhuur

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een koelwagen?

Je kunt bij al onze 20 vestigingen terecht voor het huren van een koelwagen. Onze vestigingen zitten onder andere in Amsterdam, Den Helder, Eindhoven, Rotterdam en Zaandam. Het huren van een koelwagen gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00 plaatsen. 

Voor welke prijs kan ik een koelwagen bij jullie huren?

De prijs van het huren van een koelwagen hangt af van verschillende factoren, zoals de duur van de huur, het type bus wat je wilt, etc. Vraag online of telefonisch een offerte aan en wij maken een prijs op maat.