Breed aanbod Mercedes-Benz bedrijfswagens 

Tijdelijk een bedrijfswagen nodig? Huur dan bij Stern je Mercedes bedrijfswagen. Als grootste Mercedes-Benz dealer van Nederland hebben wij een breed aanbod bestelbussen. Denk bijvoorbeeld aan de Mercedes-Benz Vito. Deze is ook te huur met dubbele cabine. Zoek je juist naar meer laadruimte? Huur dan de Mercedes-Benz Sprinter. Deze is te huren met of zonder laadklep.  Liever een ander merk bestelwagen huren?  Wij hebben vele merken en modellen in onze verhuurvloot. Zo bieden wij je altijd het juiste vervoer. 

Huur eenvoudig online

Je huurt je Mercedes bus of vergelijkbare bestelbus snel en eenvoudig online. Kies het gewenste model en meldt eventueel extra bestuurders aan. Ook is het mogelijk om een lager eigen risico in te stellen. Liever persoonlijk contact? Bel dan naar onze afdeling verhuur. Onze medewerkers informeren je over de beschikbaarheid van onze Mercedes busjes. Ook vertellen ze graag meer over eventueel andere modellen met vergelijkbare opties en laadruimte. Huur nu jouw Mercedes voor een scherp huurtarief met de kwaliteit en service van Stern.  

Huur een Mercedes busje

Veelgestelde vragen over Mercedes-Benz bus huren

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een Mercedes bus?  

Wij doen ons best om aan je vraag te voldoen, maar moeten altijd kijken naar de beschikbaarheid. Als er geen Mercedes bus beschikbaar is dan krijg je een model mee met vergelijkbare opties en laadruimte.