Verhuiswagen huren

Stern verhuiswagen verhuur altijd dichtbij

Ga je verhuizen en heb je een flinke inboedel om te vervoeren? Een verhuiswagen huren is dan een handige oplossing. Wij verhuren verhuisauto’s, verhuisbusjes en vrachtwagens met of zonder laadklep, van tientallen kwaliteitsmerken. Van de Volkswagen Transporter of Renault Master tot de Mercedes-Benz Sprinter of vergelijkbare modellen. Snel een verhuiswagen nodig? Stern is door het hele land te vinden en daardoor altijd in de buurt

We adviseren je graag

Bij Stern vinden wij service net zo belangrijk als kwaliteit. Onze medewerkers adviseren jou graag over welke verhuiswagen het meest geschikt is. Voor vragen over opties, accessoires en de prijzen hiervan staan zij jou graag te woord. 

Veelgestelde vragen over verhuiswagen verhuur

Kan ik bij jullie een verhuiswagen met lift huren? 

Je kunt bij al onze 20 vestigingen terecht voor het huren van een verhuiswagen met lift. Onze vestigingen zitten onder andere in Almere, Breda, Hoofddorp, Den Haag, Groningen en Utrecht. Het huren van een verhuiswagen met lift gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00  plaatsen. 

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een verhuiswagen?

Je kunt bij AL onze 20 vestigingen terecht voor het huren van een verhuiswagen. Onze vestigingen zitten onder andere in Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Dodrecht, Purmerend en Zwolle. Het huren van een verhuiswagen gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00  plaatsen.