Heerlijk op vakantie met familie of vrienden, maar geen goede auto? Huur dan een auto! Bij Stern huur je voor korte of lange periodes een vakantieauto. In overleg met onze afdeling verhuur kun je met je vakantie huurauto of -bus naar het buitenland. Stern zit door heel Nederland, dus je huurt altijd een auto die bij je past.  

Vakantieauto huren met diverse accessoires

Kies uit verschillende opties en accessoires bij het huren van een vakantieauto. Denk aan winterbanden, TomTom-navigatie of een trekhaak. Vermeld dit bij de huuraanvraag. Voor een kleine meerprijs registreer je gelijk extra bestuurders voor de huurauto. Een auto huren voor vakantie kan eenvoudig online geregeld worden. 

Altijd kilometervrij huren
Allrisk verzekerd
Alarmcentrale is 24/7 bereikbaar

Ideaal voor grote groepen

Het huren van een negen persoons bus is zeer handig als je met een grote groep mensen op vakantie gaat. Ook handig als pendelbus of voor een eenmalig evenement. Wij leveren voordelig extra accessoires en het registreren van extra bestuurders kan tegen een meerprijs. 

Huur een auto voor de vakantie

Veelgestelde vragen over het huren van een vakantieauto

Kan ik bij jullie in heel Nederland terecht voor het huren van een vakantieauto met trekhaak?

Je kunt bij AL onze 20 vestigingen terecht voor het huren van vakantieauto met trekhaak. Onze vestigingen zitten onder andere in Amsterdam, Den Helder, Eindhoven, Rotterdam en Zaandam. Het huren van een vakantieauto gaat altijd op basis van een aanvraag. Deze kun je online of telefonisch 088 292 60 00 plaatsen. 

Betaal ik bij het huren van een vakantieauto voor mijn gereden kilometers?

Kilometervrij huren behoort tot de standaard huurprijs.

Kan ik bij jullie een vakantieauto huren zonder creditcard?

Het huren van een auto zonder creditcard kan snel en gemakkelijk met een pinpas. De pinpas moet op naam van de huurder staan maar voor een meerprijs kunnen er ook andere bestuurders geregistreerd worden.